Introductie Xtratherm CW-LHoge isolatie waarden voor de schil van onze gebouwen worden belangrijker om te kunnen voldoen aan de groter wordende vraag naar energie arme en energie neutrale gebouwen. Met Xtratherm Pir isolatie werken we hier voortdurend aan.

Xtratherm CW-L spouwplaat wordt de opvolger van Xtratherm XT/CW. Met de komst van Xtratherm CW-L spouwplaat worden een aantal verbeteringen doorgevoerd.

 • Uitbreiding van standaard diktes tot 160 mm.
 • Dikte aangepast op marktconforme Rc-waarden.
 • Verbetering van de Tong & Groef, waardoor een nog betere aansluiting gegarandeerd is.

Xtratherm CW-L zal vanaf 12 september beschikbaar zijn in de volgende afmetingen:

De Rc-waarde is de totale warmteweerstand van de constructie. Bovenstaande voorbeeldconstructie wordt berekend naar NEN 1068 met 4 RVS spouwankers (4mm)/m2 en luchtspouw > 20mm, inclusief reflectie bijdrage van 0,57 m2.K/W.

Hiermee komen de volgende dikten als standaard te vervallen en zijn alleen nog op aanvraag leverbaar 90, 95, 100, 105, 120, 130mm.
Helaas stopt Xtratherm met de levering van Xtratherm SpouwPir Plus in de Benelux.

We voeren in het gehele Xtratherm Pir programma naamswijzigingen door. Voor een aantal producten geldt tevens dat de verpakking per pak of pallet is gewijzigd. De nieuwe Xtratherm catalogus kunt u vinden op weston.nl. Gedetailleerde artikel informatie kunt opvragen bij onze verkoop binnendienst of via info@weston.nl.

Met deze aanpassingen bieden wij u een nog beter Pir aanbod.

  Nieuwsbrief

  Graag houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op isolatiegebied. Meldt u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

  Nieuwsbrief archief

  September 2015